Головна Новини Спорт інші види спорту Екс-зірку НБА Кармело Ентоні не збираються викликати у збірну США
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-зірку НБА Кармело Ентоні не збираються викликати у збірну США

Незважаючи на те, що масово зіркові гравці ліги відмовляються їхати на чемпіонат світу Кармело Ентоні не стануть залучати до ігор за збірну

28 липня 2019, 17:20 comments2617
Поділіться публікацією:
Екс-зірку НБА Кармело Ентоні не збираються викликати у збірну США

На тлі масового відмови перших зірок НБА від участі в чемпіонаті світу навколо збірної США стали ширитися чутки про те, що тренерський штаб діючих чемпіонів світу вдасться до послуг ветерана ліги і національної команди Кармело Ентоні.

Проте в керівництві збірної відкинули варіант із запрошенням Кармело Ентоні, повідомляє на своїй сторінці в "Твіттері" оглядач Шамс Чарания.

Ентоні практично повністю пропустив минулий сезон. Він був виведений зі складу "Х'юстон Рокетс" і не зумів працевлаштуватися в якому-небудь іншому колективі. Ходили чутки, що він може завершити кар'єру.

Нагадаємо, що від участі в чемпіонаті світу вже відмовилися Джеймс Харден, Ентоні Девіс, Демар Дерозан, Дем'єн Лиллард, Сі Джей Макколлум, Тобайас Харріс, Ерік Гордон, Бредлі Біл і Джей Джей Медик.

За всю кар'єру у Національній баскетбольній асоціації Кармело провів 1064 зустрічі, набираючи в середньому за матч по 24 очка, здійснював 6.5 підбирань і робив 3 передачі за гру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!