Головна Новини Спорт футбол Мілевський: Треба було перейти в "Шахтар" назло Суркісу
commentss НОВИНИ Всі новини

Мілевський: Треба було перейти в "Шахтар" назло Суркісу

В інтерв'ю на каналі російського спортивного видеоблогера Артем Мілевський зізнався, що мав розмову з представником "Шахтаря"

30 липня 2019, 11:39 comments2153
Поділіться публікацією:
Мілевський: Треба було перейти в "Шахтар" назло Суркісу

Артем Мілевський продовжує радувати нас "гарячими" коментарями. Нападник зізнався, що у свій час Срна кликав його в "Шахтар".

"Дзвонив чи Ахметов? Ні, дзвонив Даріо Срна. Я тоді не тренувався, була апатія. Він каже: "Давай заберемо тебе до себе". Чого? Я сказав, що через пару годин передзвоню. Потім передзвонив і сказав, що я так не зможу", — сказав Артем Мілевський на Youtube-каналі "Красава".

Нападник брестського "Динамо" зізнався, що такий перехід йому бачився ганебним і вболівальники могли його за таку зраду вбити.

"У мене стільки ігор було проти Шахтаря. Я в той момент думав, що переходити з Динамо на Шахтар — це буде ганьба. Думав, що вболівальники мене ловити і вбивати. Залишився в Динамо з-за ромба", — пояснив Мілевський.

Втім, незабаром Артем Мілевський дещо пошкодував, що не погодився на пропозицію донеччан.

"Якщо думати, як я зараз думаю, то я б перейшов навіть, може бути, на той момент в Шахтар. Ставлення керівництва до мене потім було жахливе. Якщо б я знав, що так буде, то я б назло Суркісу перейшов в Шахтар".

Раніше Артем Мілевський повідомив, що Євген Коноплянка має пропозицію від російського "Краснодара". Але швидше за все, Євген не прийме цю пропозицію, оскільки він дуже дорожить своїм місцем у національній збірній України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!