Головна Новини Спорт інші види спорту Світоліна назвала свої цілі на залишок сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Світоліна назвала свої цілі на залишок сезону

Найкраща тенісистка України розповіла про те, які цілі вона переслідує у цьому сезоні і про те, чого вже вдалося досягти

30 липня 2019, 13:35 comments2724
Поділіться публікацією:
Світоліна назвала свої цілі на залишок сезону

Перша ракетка України Еліна Світоліна поділилася своїми цілями на нинішній сезон і розповіла про травму, яка не дала виступити так, як хотілося і, тим не менш, дозволила дійти до півфіналу Вімблдону.

"Я не робила велику перерву, тому що я за своєю природою людина, яка любить ходити в тренажерний зал і яким подобається працювати. Я все ще справляюся з травмою, але зараз ситуація набагато краще. Я відчуваю себе впевненіше в роботі ніг і в цілому відчуваю себе краще.

Українська спортсменка не очікувала, що все може настільки ускладниться через отримане ушкодження.

"Якщо чесно, на початку року я не очікувала, що все так ускладнитися через травми. Я розуміла, що можуть виникнути труднощі, адже мені доводилося багато разів проходити через такі моменти. Але зараз я вперше розуміла, що нічого не можу робити із-за травми. Мені потрібно було відпочивати і взагалі нічого не робити. Це було дуже важко. Але такі моменти чомусь тебе вчать", — наводить слова Світоліної офіційний сайт WTA.

Тенісистка не очікувала, що першого великого успіху на турнірах Великого шолома зможе домогтися саме на Вімблдоні.

"Однозначно, я не очікувала, що свій перший півфінал на турнірах Великого шолома я проведу на Вімблдоні. Це був величезний для мене крок після всієї тієї болі і важких психологічних моментів, через які я пройшла. І добре, що мені вдалося відмінно відіграти турнір і позмагатися. Це були класні змагання для мене. Думаю, що я багато чому навчилася і багато чого придбала. Тут потрібно проявляти терпіння. Щоб отримати свій шанс потрібно важко працювати. Але, напевно, не варто занадто про це замислюватися. Якщо є мета, то потрібно просто працювати на неї. Навіть тоді, коли відбуваються важкі моменти", — сказала 7 ракетка світу.

Метою українки в нинішньому сезоні є виступ на Підсумковому турнірі, де в минулому сезоні вона здобула перемогу.

"Моя мета – зіграти на WTA Finals в Шеньчжені. Безумовно, є й інші цілі. У тенісі ти завжди хочеш стати першим, виграти мейджор. Але з самого початку року я ставила собі за мету вдосконалювати свою гру, кожен раз на корті показувати найкраще, на що я здатна".

Нагадаємо, що в півфіналі Вімблдону Еліна Світоліна поступилася румунці Сімону Халеп, яка у підсумку завоював трофей у фіналі здолавши Сирену Вільямс.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Еліна Світоліна продовжує залишатися в десятці кращих тенісисток світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!