Головна Новини Спорт футбол Роналдіньо має серйозні проблеми з законом
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналдіньо має серйозні проблеми з законом

Зірка світового футболу Роналдіньо перебуває під санкціями у себе на батьківщині

30 липня 2019, 16:30 comments1790
Поділіться публікацією:
Роналдіньо має серйозні проблеми з законом

У легендарного форварда збірної Бразилії", "ПСЖ", "Барселони" і "Мілана" Рональдіньо вилучили бразильський і іспанський паспорт. Про це повідомляє ВВС.

"Зараз футболіст переживає складні часи. Його переслідують кредитори, 57 об'єктів його власності арештовані. Також, футболіст позбувся іспанської і бразильської паспорта".

За даними джерела все почалося з-за незаконної споруди пірсу біля його будинку.

"Всі штрафи і податки накладаються з-за того, що бразилець незаконно побудував пірс в його будиночку на озері у місті Порту-Алегрі", — повідомляє джерело.

Раніше повідомлялося, що футболіст не може виїхати з Бразилії через штрафів. Також на нього подала в суд колишня дружина.

Бразильська влада вважає, що колишній футболіст в змозі сплатити штрафи, оскільки він отримує за одну рекламну публікацію в Instagram близько 185 тисяч євро.

Нагадаємо, що Роналдіньо володар "Золотого м'яча" 2005 року. Кращі роки футбольної кар'єри пройшли у складі каталонського гранда "Барселони". Перемагав на Чемпіонаті світу в 2002 році, разом з іншими уславленими бразильцями – Рівалдо, Роналдо, Роберто Карлос, Кафу, Ромаріо і багато інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!