Головна Новини Спорт футбол УПЛ: Що подивитися, анонс
commentss НОВИНИ Всі новини

УПЛ: Що подивитися, анонс

До вашої уваги анонс майбутніх поєдинків в українській Прем'єр-лізі

31 липня 2019, 12:10 comments1065
Поділіться публікацією:
УПЛ: Що подивитися, анонс

"Олександрія" – "Шахтар". 1 тур. Початок о 19:00. Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 2".

В олександрійців в порівнянні з попереднім сезоном особливих змін не відбулося, хоча команду покинуло декілька лідерів – Андрій Цуріков, Артем Полярус і Віталій Паламар.

Але команда зуміла зміцниться, хоч і не так добре, як того хотів би головний тренер перед стартом у груповому етапі Ліги Європи знадобилося б більш солідне посилення.

Склад команди поповнили Денис Мірошниченко, Максим Третяков і Денис Безбородько. Крім того, клуб викупив контракт Валерія Лучкевича, який грав на правах оренди. З цієї групи можна виділити лише Валерій Лучкевича, який здатний якісно закрити свою позицію.

У "Шахтаря" головна зміна сталося на тренерському містку, одного португальського фахівця змінив інший. Паулу Фонсека поїхав у Рим до "вовків" на підвищення. Тепер він буде битися за честь "Роми". Луїш Каштру провів лише один офіційний поєдинок у керма "гірників".

В Олександрії підопічні португальця повинні приїхати точно мотивованими на перемогу, оскільки втратили її у матчі за Суперкубок проти "Динамо", хоча протягом 70 хвилин все складалося на їх користь.

Змін у складі немає, літніх придбань немає, схоже команда буде обходиться тієї обоймою гравців, яка вже є. І навіть хтось повинен пройти до дверей з написом "вихід".

Букмекери дають наступні котирування – перемога "Олександрії" – 9.80, нічия – 4.90, перемога "Шахтаря" оцінюється в коефіцієнт – 1.33.

Орієнтовні склади:

"Олександрія": Паньків – Пашаєв, Бабогло, Бухав, Мірошниченко – Лучкевич, Ковалець, Гречишкін, Банада, Третьяков – Сітало.

"Шахтар": Пятов – Болбат, Кривцов, Матвієнко, Ізмаїл – Степаненко – Тете, Марлос, Алан Патрік, Тайсон – Мораєс.

tte4siBMRJOMtWwCtk9gpL17A.jpeg

"Карпати" Львів – "Динамо" Київ. Початок о 19:30. Пряма трансляція на телеканалі "2 2".

Львівські "Карпати" знову перебудовуються вже в котрий раз це відбувається в надії на щось краще, можливо в цей раз взяти правильний вектор, і команда буде гідно виступати в чемпіонаті України і Кубку. Одні експерти вважають, що львів'яни знову будуть боротися за виживання, інші ж прогнозують для "Карпат" більш радісну картину – боротьбу за потрапляння в першу шістку команд.

Що буде насправді? Можемо перевірити вже сьогодні тим більше на тлі "Динамо". Ідеальна перевірка, спочатку кияни, а потім гра з "Шахтарем", якщо в якомусь з поєдинків "леви" зможуть зачепитися за очки, це безсумнівно буде успіх.

"Карпатам" правда не звикати навіть обігравати "динамівців", та ще й на чужому полі в Києві і з великим результатом. Зараз на старті сезону треба добре себе зарекомендувати, як одним, так і іншим. Так що, чекати поблажок не варто буде безкомпромісна боротьба.

"Динамо" приїжджає до Львова у хорошому настрої після перемоги над принциповим суперником у Суперкубку, але ніяк не можна розслаблятися і втрачати очки в таких іграх теж не можна, інакше "Шахтар" може знову відірватися.

Букмекери бачать "Динамо" фаворитом зустрічі, що не дивно і дають наступні коефіцієнти: Перемога "Карпат" – 8.00, нічия – 4.90, перемога "Динамо" – 1.38.

Орієнтовні склади:

"Карапаты": Пидкивка – Мартінс, Вакуленко, Ковтун, Дубинчак – Вербний, Кльоц – Ді Франко, Абукар, Якимець – Карпенко.

"Динамо": Бойко – Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко – Кадири, Буяльський, Гармаш – Караваєв, Вербич, Бесєдін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!