Головна Новини Спорт футбол Коноплянка має стати гравецем "Бешикташа" у найближчі дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Коноплянка має стати гравецем "Бешикташа" у найближчі дні

Український вінгер незабаром повинен підписати контракт з турецьким клубом

31 липня 2019, 14:15 comments1073
Поділіться публікацією:
Коноплянка має стати гравецем "Бешикташа" у найближчі дні

"Бешикташ" і "Шальке" продовжують переговори щодо трансферу Євгена Коноплянки. За інформацією Milliyet, турецький клуб зробив пропозицію у розмірі 2 млн євро.

При цьому "Шальке" хоче заробити від переходу 29-річного українця не менше 4 млн євро. Також повідомляється, що "Бешикташ" запропонував Коноплянці річну зарплату 2,5 млн євро, тоді як у "Шальке" він отримує 4 млн.

Контракт Коноплянки з "Шальке" розрахований до кінця сезону 2019/20. Авторитетний портал transfermarkt.de оцінює українця в 6,5 млн євро.

В стамбульському клубі Коноплянка повинен замінити колишнього гравця київського "Динамо" Джермейна Ленса. "Бешикташ" планує розлучитися з Ленсом через завищених фінансових вимог футболіста.

"Бешикташ" за підсумками минулого сезону став третьою командою Туреччини і стартує в єврокубках з групового раунду Ліги Європи.

У минулому сезоні гравець національної збірної України провів у складі гельзенкірхенців 19 матчів, в яких зумів відзначитися 2 результативними ударами і виконав 2 результативні передачі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Артем Мілевський в рамках інтерв'ю на YouTube-каналі "Красава" повідав, що у Коноплянки була пропозиція від російської команди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!