"Шахтар" здобув вольову перемогу над "Олександрією"

"Гірникам" вдалося переграти олександрійців в їх лігві

Що передувало двох матчів за участю кращих українських команд – "Шахтаря" і "Динамо", читайте в нашому анонсі.

У матчі "Олександрії" і "Шахтаря" здавалося, що все відомо заздалегідь і зустріч проходила в звичній манері, "гірники" атакували, олександрійці оборонялися. "Помаранчево-чорним" вдалося заробити пенальті на перших хвилинах поєдинку, але не зумів його реалізувати Марлос. Голкіпер Паньків вгадав напрям польоту м'яча.

Що цікаво господарям поля вдалося розписатися у воротах Пятова. Сталося це під завісу першого тайму йшла 42 хвилина – новачок команди, Максим Третьяков пробив з кута штрафного майданчика і круглий пірнув у дальній кут воріт. Таким розвитком подій донеччани були трохи приголомшені.

"Шахтар", звичайно, не став зупиняти і продовжував насідати на ворота підопічних Володимира Шарана. Що принесло свої плоди на 58 хвилині Тайсон обігрався з Патріком і прострілив в центр - Бухав зрізав м'яч у свої ворота. Виходить "Олександрії" вдалося забити двічі і в ворота противника і в свої володіння.

На 74 хвилині Тайсон ввів у стан гроггі олександрійську команду. Бразилець змістився в центр і відмінним ударом послав м'яч у дальній кут воріт.

До 90 1 хвилині підопічні португальського наставника добили "Олександрію" остаточно. Бланко-Лещук віддав "тонку" передачу на дальню штангу, а Дентіньо лише залишалося влучити у порожній кут воріт.

Букмекери можуть бути задоволені їх прогноз виявився вірним.

"Олександрія" "Шахтар" 1:3

Голи: Третьяков, 42 - Бухав, 58 (авт.), Тайсон, 73, Дентіньо, 90 1

"Олександрія": Паньків, Мірошниченко, Бабогло, Бухав,Пашаєв, Гречишкін, Третьяков, Лучкевич (Задерака, 65), Банада (Сновигав, 82), Ковалець (Запорожан, 72), Сітало

Тренер: Володимир Шаран

"Шахтар": Пятов, Хочолава, Ізмаїл, Кривцов, Болбат (Матвієнко, 90), Соломон (Дентіньо, 84), Патрік, Марлос, Степаненко, Тайсон, Мораес (Бланко Лещук, 74)

Тренер: Луїш Каштру

Попереджені: Запорожан, 76 - Степаненко, 71, Патрік, 86

Нереалізований пенальті: Марлос, 8