Головна Новини Спорт футбол "Динамо" впоралось з "Карпатами" у першому турі УПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Динамо" впоралось з "Карпатами" у першому турі УПЛ

Киянам за не надто переконливої гри вдалося домогтися позитивного результату у поєдинку з львівським клубом

31 липня 2019, 21:37 comments1010
Поділіться публікацією:
"Динамо" впоралось з "Карпатами" у першому турі УПЛ

Що передувало двох матчів за участю кращих українських команд – "Шахтаря" і "Динамо", читайте в нашому анонсі.

Гра "Карпат" і "Динамо" абсолютно не нагадувала зустріч абсолютного фаворита, проти абсолютного аутсайдера. Чинні володарі Суперкубка дуже тривалий період часу не могли створити нічого серйозного біля воріт суперника. Як і, власне, львів'яни.

Але динамівцям незбагненним чином вдалося забити у ворота голкіпера "Карпат", навіть не пробиваючи в створ воріт опонента. "Зелено-білі" організували автогол у свої ворота. Буяльський навішував на дальню штангу, але м'яч торкнувся Ковтуна і залетів у сітку.

І на 45 1 хвилині господарі примудрилися заробити пенальті у свої ворота. Денис Гармаш відгукувався на подачу з флангу, але Гуцуляк штовхнув динамівця в спину – суддя вказав на точку. Бесєдін впевнено впорався зі своїм завданням, реалізувавши 11-метровий удар.

У другій половині гри кияни не стали різко нарощувати темп. Перевагу в два м'ячі цілком влаштовував столичний клуб. Що не змушував підопічних білоруського наставника Олександра Хацкевича йти в атаку, а лише за необхідності відповідати на дії протиборчої сторони.

Віктор Циганков після виходу на заміну замість річного новачка Олександра Караваєва на 84 хвилині гри мав прекрасну можливість потроїти перевагу київського колективу, але м'яч після його удару пройшов трохи вище дальньої "дев'ятки".

"Динамо" поклала у скарбничку 3 очки у грі проти "Карпат" при недостатньо впевненій грі. Головне результат, як сказав один із класиків.

Карпати — Динамо 0:2
Голи: Ковтун (автогол), 42, Бесєдін (пенальті), 45 1.

Карпати: Пидкивка — Вербний, Вакуленко, Ковтун, Мартінс — Якимець, Кльоц, Войковиц (Козак, 72), Ді Франко (Ременюк, 84), Гуцуляк — Карпенко (Лейоус, 46).

Динамо: Бойко — Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора (Циганков, 69) — Шепелєв, Буяльський (Сидорчук, 80), Гармаш — Вербич (Де Піна, 46), Караваєв — Бесєдін.

Попередження: Карпенко, Вербний — Кадар, Бесєдін, Кендзьора, Миколенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!