Головна Новини Спорт бокс Екс-чемпіон світу з боксу відправиться у в'язницю за зґвалтування 8-річної доньки
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-чемпіон світу з боксу відправиться у в'язницю за зґвалтування 8-річної доньки

Колишній чемпіон світу Карлос Бальдомір засуджений за сексуальне насильство над своєю донькою

1 серпня 2019, 16:30 comments1629
Поділіться публікацією:
Екс-чемпіон світу з боксу відправиться у в'язницю за зґвалтування 8-річної доньки

Колишній боксер Карлос Бальдомір наступні 18 років він проведе у в'язниці. Екс-чемпіон світу в середній вазі за версією WBC був визнаний винним у сексуальному насильстві над своєю 8-річною донькою.

Карлоса Бальдоміра затримали ще в 2016 році. Позов проти нього подала його колишня дружина, яка звинуватила його у сексуальному насильстві над їхньою донькою. Це відбувалося між 2012 і 2014 роками. Повідомляє boxingscene.com.

Обвинувачення спиралось на показання 14 свідків. Бальдомір був визнаний винним у кількох епізодах сексуального насильства над донькою. Слідство встановило, що домагання з боку Бальдоміра почалися відтоді, як доньці спортсмена виповнилося вісім років.

Коли почався судовий розгляд, Бальдомір вів себе досить зухвало. Під час одного з засідань він показав усім присутнім середній палець, що потрапило у трансляцію.

1eAI7mBTRABp5Q-Zma80aqFoz.jpg

Прокурори вимагали для боксера 20 років ув'язнення. Однак суд засудив його до 18 років. При цьому вирок зачитували за зачиненими дверима для захисту потерпілої.

Бальдомір завершив кар'єру в 2014 році. За свою кар'єру аргентинець здобув 49 перемог (15 з яких – нокаутом) і зазнав 16 поразок.

У липні 2006 року, здобувши перемогу над Артуро Гатті, Бальдомір завоював пояс чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC). У листопаді того ж року він втратив титул, поступившись американцеві Флойду Мейвезеру.

Він розпочав кар'єру тренера, а в 2016 році отримав нагороду аргентинського конгресу за досягнення в спорті.

Коли звинувачення дійшли до нього, Бальдомір жив з нинішньою дружиною та чотирирічним сином. У нього три доньки від першого шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!