Мексиканський чемпіон Сауль Альварес позбавлений титулу IBF

Альварес "Канело" не зумів домовиться про бій з українцем Сергієм Дерев'янченко

Мексиканський боєць Сауль Альварес позбувся титулу IBF в середній вазі після невдалих переговорів про захист титулу проти українця Сергія Дерев'янченка. Повідомляє ESPN.

Раніше повідомлялося, що в IBF дали час Альваресу до понеділка, 27 липня, щоб встигнути погодити бій до дедлайну, але цього не вдалося зробити через розбіжності з призовим.

Титул повинен бути розіграний двома кращими бійцями в рейтингу IBF: українцем Сергієм Дерев'янченко і Геннадієм Головкіним з Казахстану. Бій може пройти в жовтні.

На тижні ESPN повідомляв, що представники Альвареса і Дерев'янченко близькі до погодженням чемпіонського бою, хоча сам український боксер був упевнений, що Сауль буде уникати зустрічі з ним у ринзі.

Дерев'янченко в останньому бою переміг німця Джека Кулькая рішенням суддів і отримав статус обов'язкового претендента на чемпіонський пояс IBF.

Головкін раніше вже двічі зустрічався з мексиканцем, один раз програвши, а ще один поєдинок був зведений до нічиєї. В останньому бою казахстанец переміг Стіва Роллс з Канади.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вже було погоджено місце і дата проведення поєдинку.