"Барселона" не може продати свого гравця за 100 мільйонів євро

Бразильський вінгер "Барселони" Філіппе Коутіньйо не користується особливим попитом на трансферному ринку

Атакуючий півзахисник "Барселони" Філіппе Коутіньйо, схоже, і далі продовжить кар'єру в каталонському клубі. Повідомляє Marca.

Незважаючи на спроби "блаугранас" продати 27-річного бразильця, покупця на Коутіньо у літнє міжсезоння не знайшлося, а в дні, що залишилися навряд чи хтось захоче його підписати.

Каталонський клуб виставив ціну на гравця у розмірі 100 мільйонів євро, але ніхто не робив офіційних пропозицій іспанцям, а "ПСЖ" і зовсім відмовилися купувати гравця, якого їм пропонували каталонці.

"Барселона" підписала Коутіньйо за 120 мільйонів євро, тим самим зробивши його найбільш дорогим придбанням в історії клубу. У своєму першому повноцінному сезоні на "Камп Ноу" футболіст забив 11 голів у 54 матчах у всіх турнірах.

У новому сезоні Коутіньйо буде складніше пробитися в основу "Барселони" після того, як клуб за 120 мільйонів євро підписав зіркового нападника "Атлетіко" Антуана Гризманна.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп відкинув можливе повернення Коутіньйо на "Енфілд".