Головна Новини Спорт футбол Офіційно: "Зеніт" підписав півзахисника "Барселони"
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: "Зеніт" підписав півзахисника "Барселони"

Чинний чемпіон Росії оголосив про підписання бразильського півзахисника Малкома

2 серпня 2019, 17:30 comments1422
Поділіться публікацією:
Офіційно: "Зеніт" підписав півзахисника "Барселони"

Зеніт на офіційному сайті повідомив про перехід вінгера "Барселони" Малкома. 22-річний бразилець підписав 5-річний контракт з клубом із Санкт-Петербурга.

За інформацією Sky Sports, трансфер Малкома обійшовся "Зеніту" в 40 мільйонів євро і ще п'ять мільйонів євро прописані у вигляді бонусів. "Барселона" купила бразильського півзахисника минулого літа у "Бордо" за 41 мільйон.

Нагадаємо, що минулого літа Малком повинен був перейти з "Бордо" у "Рому", проте в останній момент втрутилася "Барселона", і він приєднався до каталонців.

Раніше повідомлялося, що заради переходу до "Зеніту" Малком відмовився від переїзду у "Евертон". У минулому сезоні бразилець відіграв у 24 матчах у всіх турнірах за "блаугранас", відзначившись 4 результативними ударами і скоїв 2 результативні передачі.

У минулому сезоні "Зеніт", у складі якого грає екс-захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький, виграв чемпіонат Росії, а в нинішньому взяв максимальні дев'ять очок у трьох стартових турах РПЛ. Наступний матч пітерська команда проведе 3 серпня проти "Краснодара".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!