Головна Новини Спорт футбол Офіційно: "Динамо" уклало контракт з нападаючим збірної Люксембургу
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: "Динамо" уклало контракт з нападаючим збірної Люксембургу

Жерсон Родрігес, який має португальське коріння буде захищати кольори київського клубу

2 серпня 2019, 18:14 comments1558
Поділіться публікацією:








Офіційно: "Динамо" уклало контракт з нападаючим збірної Люксембургу

"Динамо" підписало нападника "Джубило Івати" Жерсона Родрігеса. Повідомляє офіційний сайт "Динамо" Київ. Контракт з футболістом збірної Люксембургу розрахований на 5 років.

За даними fcdynamonation.com, трансфер 24-річного португало-люксембуржця обійдеться киянам у 2 мільйони євро.

Жерсон став третім новачком "Динамо" цього літа. У червні "біло-сині" підписали півзахисників Абдула Кадири і Олександра Караваєва, але обидва можуть зіграти і в обороні. Караваєв на правому фланзі захисту, а Кадири може закрити позицію центрального захисника.

Ресурс Tageblatt також повідомляв, що "Динамо" внесе Родрігеса в заявку на Лігу чемпіонів, а вінгер зіграє вже у першому матчі 3-го раунду кваліфікації проти "Брюгге".

У нинішньому сезоні Родрігес провів 18 матчів за "Джубило Івата" у японському чемпіонаті і забив 7 голів. Також на його рахунку 2 голи у 18 матчах за національну збірну Люксембургу, в складі якої він зустрічався з командою України.

У київській команді гравець збірної Люксембургу буде виступати під "22" ігровим номером.

"Динамо" в цьому сезоні виграло Суперкубок України, перемігши у вольовому стилі "Шахтар" (2:1). В 1-му турі Прем'єр-ліги команда Олександра Хацкевича обіграла на виїзді Карпати (2:0). Завтра, 3 серпня, кияни у гостях зіграють з ПФК "Львів". Початок матчу о 19:30.

Що з себе являє Жерсон Родрігес

Жерсон Родрігеш — універсальний атакуючий гравець. Він з однаковим успіхом грає на обох флангах атаки, а також в центрі нападу.

У збірної Люксембургу його частіше використовують як лівого вінгера, а ось в чемпіонаті Японії він більше діє як центрфорвард або відтягнутий форвард.

До Японії він виступав за "Шериф" (31 матч, 8 голів у всіх турнірах), у першій лізі Нідерландів за "Телстар" та чемпіонаті Люксембургу. У січні 2019-го року японці викупили його у "Шерифа" за 200 тисяч євро.

У нинішній збірній Люксембургу він є безумовним гравцем основного складу, а у відбірковому турнірі Євро-2020 вже відзначився двічі в 4-х матчах.

Родрігес народився в Португалії і має два паспорти — громадянина Португалії та Люксембургу.

Що вміє цей гравець на футбольному полі подивіться в короткій видеонарізці нижче:

Варто відзначити, що всі ці ефектні обведення Родрігесу вдалося зробити в одному з матчів проти нашої збірної. Не виключено, що саме після цього поєдинку до нього пильніше стали відноситься керівники столичної команди.

Вашій увазі перше інтерв'ю нападника у футболці "біло-синіх":




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!