Головна Новини Спорт інші види спорту Бельгійський гонщик розбився на смерть в Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бельгійський гонщик розбився на смерть в Польщі

Через 50 км після старту 22-річний спортсмен врізався в бетонну трубу

6 серпня 2019, 06:40 comments1350
Поділіться публікацією:
Бельгійський гонщик розбився на смерть в Польщі

Велогонщик з Бельгії Бьорг Ламбрехт помер у лікарні внаслідок падіння на третьому етапі "Туру Польщі". Про це повідомляє cyclingnews.com.

Зазначається, що через 50 км після старту 22-річний спортсмен врізався в бетонну трубу. Ламбрехта реанімували і привезли в лікарню критичному стані. Прес-секретар госпіталю в польському Рибнику підтвердив, що бельгієць не пережив операцію.

Після аварії надійшли суперечливі новини про стан гонщика. Спочатку повідомлялося, що Ламбрехта повезуть в лікарню на вертольоті. Однак під час трансляції телебаченню надійшла неофіційна інформація, що стан велогонщика не дозволяє госпіталізувати його з допомогою вертольота, тому з траси його забрала машина швидкої допомоги.

Ламбрехт перейшов у професіонали в 2018 році. У червні він продовжив на 2 роки контракт з Lotto-Soudal. У цьому сезоні він виграв класифікацію молодих гонщиків на "Критеріум Дофіне", був 4-м у гонці "Флеш Валлон" і 6-му на Amstel Gold Race.

У 2018-му Ламбрехт їхав у Гран-турі — стартував на "Вуельті", але не завершив багатоденку. На його рахунку також "срібло" юніорського ЧС-2018.

 Як повідомляли раніше "Коментарі", Олімпійський чемпіон 1984 року і колишній чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Пернелл Вітакер помер 15 липня 2019 року у віці 55 років. Уітакер був насмерть збитий машиною в місті Верджиния-Біч.Водій автомобіля залишився на місці події, в даний момент проводиться розслідування події. Причиною смерті стало перевищення швидкості або стан алкогольного або наркотичного сп'яніння водій був тверезий і дотримувався швидкісний режим. На думку сина колишнього чемпіона, його батько був одягнений в темний одяг, тому водій не побачив його, оскільки на вулиці було темно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!