Головна Новини Спорт атлетика Помер брат стронгмена Василя Вірастюка
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер брат стронгмена Василя Вірастюка

Роману Вірастюку була зроблена друга операція на серці

27 липня 2019, 13:53 comments6355
Поділіться публікацією:
Помер брат стронгмена Василя Вірастюка

Сьогодні, 27 липня, на 52-му році життя помер український атлет, бронзовий медаліст чемпіонату Європи-1994 зі штовхання ядра Роман Вірастюк, який доводиться братом популярному силачеві Василю Вірастюку.

"Для Міністерства молоді та спорту, кожного з нас — це непоправна втрата і великий біль. Співчуваємо, сумуємо та підтримуємо рідних Романа в цей важкий час. Вічна пам'ять Роману Вірастюку. Друже, нам буде дуже тебе не вистачати", — написав міністр молоді та спорту Ігор Жданов в Facebook.

Попрощатися з Романом Вірастюком можна буде 28 липня у Міністерства молоді та спорту. Поховають спортсмена в рідному Івано-Франківську. Про дату буде повідомлено додатково.

Відомо, що 11 липня йому була зроблена друга операція на серці.

Нагадаємо, Роман Вірастюк — майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, колишній капітан олімпійської збірної України з легкої атлетики, срібний призер чемпіонату СРСР 1991 року, володар Кубка СРСР, 17-разовий чемпіон України зі штовхання ядра і 8-разовий володар Кубка України, бронзовий призер чемпіонату Європи-1994 зі штовхання ядра. На Олімпійських іграх 1996 року зайняв 6 місце.

Після завершення спортивної кар'єри Роман Вірастюк працював головою департаменту олімпійських видів спорту в Міністерстві молоді та спорту України, керував комітетом з питань спорту Івано-Франківської облдержадміністрації, працював ведучим на спортивних телепроектах.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!