Головна Новини Спорт атлетика Російського легкоатлета дискваліфікували на вісім років
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського легкоатлета дискваліфікували на вісім років

Російського ходка відсторонили від спортивних змагань на вісім років і позбавили медалей

21 серпня 2019, 17:10 comments2662
Поділіться публікацією:
Російського легкоатлета дискваліфікували на вісім років

Причиною такого тривалого відсторонення є вживання заборонених речовин. Про це повідомляє офіційний сайт Антикорупційного легкоатлетичного органу (AIU).

Зазначається, що термін дискваліфікації Бакуліна розпочався 3 квітня 2019 року. Крім того, всі його результати, починаючи від 20 травня 2018 року до цього дня, будуть анульовані.

"У мене дуже велике бажання оскаржити це рішення в Спортивному арбітражному суді (CAS, прим.), але все впирається у фінанси. Якщо найближчим часом не знайду кошти, то оскаржувати не буду.

Сам спортсмен готовий оскаржити свою дискваліфікацію та подати відповідну апеляцію. Єдиною перешкодою є брак грошей на цю процедуру.

Поки сума для мене непідйомна, але надія вмирає останньою, у мене ще є 21 день. Треба ще проконсультуватися з експертами, тому що не в усьому ще розібралися, є плутанина у свідченнях експертів.

З винесеним вердиктом росіянин повністю не згоден і тести проводилися у невідповідності з нормами.

З рішенням я повністю не згоден. Незалежний експерт, який працював у велосипедному спорті, нічого екстраординарного не побачив, в той час як сторона обвинувачення навела дані на основі тесту футболістів. Але футбол і спортивна ходьба — різні види спорту, плюс ми на той час працювали у високогір'ї, на висоті 2,5 тисячі метрів.", — цитує слова Бакуліна ТАСС.

В кінці березня 2016 року Бакуліна вже викривали у вживанні допінгу. Тоді його позбавили медалей Олімпійських ігор, Чемпіонатів світу та Європи.

У червні 2018 року Бакулін виграв Чемпіонат Росії на дистанції 50 км.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!