Юна українська легкоатлетка Магучих незабаром розпочне підготовку до Олімпійських ігор

«Висхідна зірка» Ярослава Магучих поділилася своїми найближчими спортивними планами

Українська легкоатлетка Ярослава Магучих, виступаюча в дисципліні стрибків у висоту, сьогодні була нагороджена в мерії Дніпра грошовим сертифікатом за срібну медаль на ЧС з легкої атлетики в Катарі. Ярослава, яка сьогодні потрапила у світову номінації "Висхідна зірка" за версією Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, заявила, що цього тижня почне підготовку до Олімпіади-2020. Про це поінформував офіційний ресурс Дніпровського міської ради.

"Мої перемоги — це чимала заслуга моєї тренери Тетяни Степанової. Вона мене тренує вже близько 9 років. Готуючись до чергових змагань, я намагаюся не загадувати, скільки стрибну, а просто думаю про гарному результаті. З 7 листопада починаю ретельно готуватися до Олімпіади — це дійсно важлива місія для мене", — наводить слова Магучих офіційний сайт Дніпровської міської ради.

Нагадаємо, що у фіналі чемпіонату світу з легкої атлетики у Катарі 18-річна українка встановила новий особистий рекорд, підкоривши відмітку в 2,04 метра.

Також Магучих встановила новий світовий рекорд серед спортсменок до 20 років. Ярослава зупинилася на висоті 2,04 метра і вирішила не продовжувати боротьбу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ломаченко стане почесним послом на Олімпійських іграх 2020 року.