Головна Новини Спорт бокс Уайлдер хоче провести об'єднавчий бій з Руїсом
commentss НОВИНИ Всі новини

Уайлдер хоче провести об'єднавчий бій з Руїсом

Американський чемпіон світу за версією WBC готовий зустрітися з кривдником Ентоні Джошуа

14 липня 2019, 13:00 comments1990
Поділіться публікацією:
Уайлдер хоче провести об'єднавчий бій з Руїсом

Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер висловив готовність провести об'єднувальний поєдинок з чемпіоном за версіями WBA Super, WBO, IBF, IBO Енді Руїсом.

"Якщо мені запропонують зустріч з Руїсом замість Ф'юрі, то, швидше за все, я погоджуся. Чому ні? Ф'юрі вже не хоче боксувати зі мною. Я відправляв його в нокдауни, і якщо б не рефері, все було б скінчено вже тоді. Тайсон вже не хоче битися зі мною, але у нього немає вибору".

Американець не проти провести поєдинок з мексиканським чемпіоном, якщо у нього з'явиться така можливість.

"Але якщо я впораюся з Ортісом і у мене з'явиться варіант об'єднавчого бою з Руїсом, то чому б і ні? Нічого не зможе перешкодити цьому. Це буде наступний великий бій", — наводить слова Вайлдера Boxingnews24.

Переможець бою Уайлдер — Руїс стане абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. Останнім боксером, який збирав пояси в цьому дивізіоні, був Леннокс Льюїс.

Раніше мексиканець Енді Руїс поділився думками про можливий повторний поєдинок з екс-чемпіоном світу Ентоні Джошуа, у якого він відібрав пояси у бою 1 червня. За словами Руїса, реванш може відбутися або Мексиці, або в США, але не в якому разі не у Великобританії.

"Хочеться, щоб наша повторна зустріч пройшла в Мексиці. Також можливі варіанти у США — Нью-Йорк, арена „Стейплс-Центр“ у Лос-Анджелесі, або Лас-Вегас. Мені все одно, якщо Джошуа не погодиться з моїм вибором. Тепер ми диктуємо умови, тому що ми сторона А. Настав мій час. Про бій у Великобританії не може бути й мови, ніякої Великобританії", — наводить слова Руїса Boxingnews24.

Нагадаємо, у першому бою Руїса і Джошуа мексиканський боксер нокаутував суперника за сім раундів і завдав Джошуа перша поразка в професійній кар'єрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!