Головна Новини Спорт бокс Менні Пакьяо завоював чемпіонський пояс і увійшов в історію
commentss НОВИНИ Всі новини

Менні Пакьяо завоював чемпіонський пояс і увійшов в історію

Відомий філіппінський боксер завоював титул чемпіона за версією WBA і увійшов в історію

21 липня 2019, 11:45 comments2319
Поділіться публікацією:
Менні Пакьяо завоював чемпіонський пояс і увійшов в історію

В Лас-Вегасі (США) відбувся вечір професійного боксу, головною подією якого стала зустріч між 40-річним Менні Пакьяо і непереможеним американцем Кита Турмана за титул чемпіона WBA в напівсередній вазі.

Пакьяо переміг розділеним рішенням суддів — 113-114, 115-112, 115-112.

Поєдинок розпочався без розвідки, з обопільних атак суперників. Пак'яо відправив Турман в нокдаун вже у першому раунді. Однак американець не виглядав приголомшеним і відразу ж піднявся на ноги. У другому раунді філіппінський боєць продовжив серію атак і після свистка рефері в кінці раунду знущально продріботів ногами на адресу суперника.

В середині поєдинку Турман прийшов в себе і виграв кілька раундів. Проте судді віддали перевагу славетному уродженцю Філіппін. Пакьяо здобув 62-ю перемогу і завоював титул чемпіона WBA в напівсередній вазі.

Варто відзначити, що завдяки цій перемозі Менні Пак'яо увійшов до п'ятірки найбільш вікових чемпіонів світу в історії боксу.

До моменту завоювання цього поясу Пак'яо виповнилося 40 років і 215 днів. Таким чином, він увійшов у п'ятірку самих вікових боксерів в історії, коли-небудь ставали чемпіонами світу.

Професійний рекорд Менні в титульних боях тепер становить 20 перемог, 4 поразки та дві нічиїх. При цьому в напівсередній вазі він провів 14 титульних боїв і в 11 з них святкував успіх, а в трьох програв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!