Головна Новини Спорт бокс Стало відомо скільки отримає Гвоздик за бій проти росіянина
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо скільки отримає Гвоздик за бій проти росіянина

Став відомий гонорар українського боксера Гвоздика за бій проти Артура Бетербієва

22 липня 2019, 18:35 comments2877
Поділіться публікацією:
Стало відомо скільки отримає Гвоздик за бій проти росіянина

Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі (до 79,4 кг) українець Олександр Гвоздик за вихід на ринг проти володаря титулу IBF росіянина Артура Бетербієва отримає 1,5 мільйона доларів.

Відповідну інформацію оприлюднило видання Sport Arena з посиланням на власні джерела.

Цей гонорар буде рекордним у боксерській кар'єрі українця. До цього Гвоздик отримав один мільйон євро, коли в ніч на 31 березня в Філадельфії провів свій перший захист титулу чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі.

Українець впевнено переміг француза Дуду Нгумбу. Гвоздик завоював пояс WBC 1 грудня минулого року, коли в Квебеку (Канада) нокаутував ветерана Адоніса Стівенсона.

Поєдинок Гвоздик – Бетербієв запланований на 18 жовтня в США. Точне місце проведення оголосять пізніше. На кону стоятимуть титули WBC і IBF у напівважкій вазі.

Відзначимо, що суперник українського спортсмена, Артур Бетербієв завоював титул IBF 11 листопада 2017 року. Він зустрівся з німцем Енріко Келлингом в бою за вакантний титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією IBF. Росіянин здобув перемогу нокаутом в 12-му раунді.

Після цього росіянин провів два захисти свого пояса. У жовтні 2018 він нокаутував британця Каллума Джонсона, а в травні 2019 технічним нокаутом здолав Радивоя Калайджича.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", відомий український тенісист Стаховський звинувачував Гвоздика в недостатньому патріотизмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://sportarena.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!