Головна Новини Спорт бокс Суперник померлого росіянина відмовився від грошей за бій
commentss НОВИНИ Всі новини

Суперник померлого росіянина відмовився від грошей за бій

Колумбійський боксер Сабриэль Матіас прийняв рішення не брати гроші за останній бій проти Максима Dadashova

26 липня 2019, 12:35 comments11986
Поділіться публікацією:
Суперник померлого росіянина відмовився від грошей за бій

Колумбійський боксер Сабриэль Матіас, з яким провів свій останній бій Максим Дадашев, відмовився від гонорару за цей поєдинок. Боксер заявив, що йому не потрібні гроші за цей поєдинок.

Матіас також висловив співчуття з приводу трагічної смерті росіянина Максима Dadashova.

"Мені не потрібні ці гроші. Ми просто йдемо на ринг, думаючи про добробут нашої родини, не знаючи, наскільки складно нам доведеться. Літай високо, великий воїн. Тільки Бог знає причину події. Я завжди буду його поважати. Спочивай з миром, Максим Дадашев", – наводить слова Матіаса BoxingNews24.

Російський боксер Максим Дадашев помер в США в результаті травм, отриманих під час бою, що відбувся в ніч на 20 липня. В 11-му раунді бою з пуерторіканцем Сабриэлем Матіасом росіянин пропустив потужний удар зліва, але насилу встояв на ногах.

Матіас пішов добивати суперника, але не зумів нокаутувати, адже кут росіянина зупинив поєдинок. Після завершення зустрічі боксеру стало погано, і його терміново госпіталізували.

Медики зуміли усунути крововилив і зняти набряк. Дадашев був введений в медикаментозну кому. В ході операції у Максима була видалена частина черепа. 23 липня Максим Дадашев помер. За повідомленням ТАСС, у боксера не витримало серце.

Максим Дадашев – 28-річний російський боксер. На професійному рингу провів 14 поєдинків. 13 поєдинків Дадашев виграв (11 нокаутом). 14-й поєдинок був проти Матіаса, який він програв.

У любительській кар'єрі він ставав срібним (2013) і дворазовим бронзовим призером (2010, 2012) чемпіонатів Росії. Дадашев був учасником Європейських ігор 2015 року. Майстер спорту міжнародного класу Росії.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явилося відео, на якому тренер загиблого боксера просить його зупинити поєдинок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!