Головна Новини Спорт бокс Стало відомо: Де і коли поб'ються Альварес і Дерев'янченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо: Де і коли поб'ються Альварес і Дерев'янченко

Визначено місце і дата поєдинку між мексиканським чемпіоном в середньому Саулем Альваресом та українським претендентом на титул Сергієм Дерев'янченко

31 липня 2019, 11:15 comments6338
Поділіться публікацією:
Стало відомо: Де і коли поб'ються Альварес і Дерев'янченко

Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) зустрінеться з мексиканським чемпіоном WBA, WBC і IBF Саулем Альваресом (51-1-2, 35 КО).

Про це повідомляє журналіст і інсайдер світу з боксу Майк Коппингер в Twitter.

cbxyZSWJsuzHBUK8WGWRVm-Ws.png

З великою часткою ймовірності бій Дерев'янченко з Альваресом відбудеться 26 жовтня в Лас-Вегасі (США) на T-Mobile Arena. Бій погодила стриминговая платформа DAZN.

Раніше DAZN погодили лише двох кандидатів в опоненти мексиканцю: екс-чемпіон середньої ваги Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) з Казахстану або чемпіон-напівважковаговик (до 79,4 кг) Сергій Ковальов (33-3-1, 28 КО) з РФ. З останнім велися тривалі переговори, але росіянин повинен спочатку дати бій обов'язковому претенденту британцеві Ентоні Ярду (18-0, 17 КО).

Як раніше повідомлялося, міжнародна боксерська федерація (IBF) поставила ультиматум чемпіону світу в середній вазі мексиканця Саулю Альваресу. Його зобов'язали провести бій проти обов'язкового претендента на титул українця Сергія Дерев'янченка.

У разі, якщо мексиканець проігнорує вимогу IBF, він буде позбавлений чемпіонського пояса в середній вазі, а за титул між собою змагатимуться Дерев'янченко і Геннадій Головкін.

Дерев'янченко став обов'язковим претендентом на чемпіонський бій у квітні, перемігши рішенням суддів Джека Кулкая. Після цього він піднявся на перше місце в рейтингу IBF.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", мексиканець знаходиться під реальною загрозою втратити чемпіонське звання за версією IBF.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!