Український супертяж потужним нокаутом здобув третю перемогу на профі-рингу

Ігор Шевадзуцкий (3-0, 3 КО) здобув свою третю перемогу на профі-рингу

Український боксер надважкої ваги Ігор Шевадзуцкий здобув чергову перемогу на професійному рингу.

На вечорі боксу в Намібії 29-річний боксер, якого за схожість комплекції вже охрестили українським Девідом Туа, зустрівся з малавийцем Аліком Огого. Поєдинок завершився ефектною перемогою Шевадзуцкого нокаутом.

Ця перемога для Шевадзуцкого стала третьою на профірингу. В крайньому своєму поєдинку Ігор нокаутував зімбабвійця Коллена в першому раунді.

у США помер Російський боксер Максим Дадашев в результаті отриманих травм під час бою, що відбувся в ніч на 20 липня. У ніч на суботу Максим проводив поєдинок у Оксон-Гілл (США, штат Меріленд) з пуерторіканцем Субриелем Матіасом за право стати обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг).В 11-му раунді Дадашев пропустив багато ударів, за що команда російського спортсмена прийняла рішення зупинити поєдинок. Після бою Дадашеву стало зле, її нудило, а потім він втратив свідомість, і спортсмена в критичному стані доставили в лікарню, де у нього був діагностований важкий набряк мозку та проведено трепанація черепа.

Максиму Дадашеву було 28 років, він провів на професійному рингу 14 боїв, здобув 13 перемог (11 нокаутом) і зазнав однієї, остання поразка - від Матіаса.