Головна Новини Спорт бокс Бій Усик-Такам: фанати можуть не дочекатися події
commentss НОВИНИ Всі новини

Бій Усик-Такам: фанати можуть не дочекатися події

Під загрозу зриву бій поставив суперник Усика

13 серпня 2019, 16:18 comments2619
Поділіться публікацією:
Бій Усик-Такам: фанати можуть не дочекатися події

Дебютний бій українського боксера Олександра Усика (16-0, 12 КО) в суперважкій вазі в черговий раз опинився під загрозою зриву. Ймовірний суперник нашого боксера камерунець Карлос Такам (36-5-1, 28 КО) підписав нову промоутерську угоду. Про це інформує видання ESPN.

Початок роботи камерунця з новою промоутерською компанією може зірвати запланований на 12 жовтня бій з Олександром Усиком, який раніше був скасований через травму українського боксера. Так, на початку травня Усик отримав травму біцепса при підготовці до дебютного в суперважкій вазі бою. Внаслідок чого, бій 25 травня з Карлосом Такама не відбувся.

Відомо, що незважаючи на загрозу зриву довгоочікуваного спортивної події, Олександр Усик продовжує тренування в посиленому режимі на території США, де і повинен пройти анонсований бій з Такамом.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про суми гонорарів, які обіцяють двом боксерам за участь в поєдинку.

Також повідомлялося про прямий ефір Усика з опальним блогером Анатолієм Шаріем в період підготовки боксера в Штатах. У ньому знаменитості обговорили актуальні проблеми спорту, політики та суспільства, а також продемонстрували досить дружні стосунки, що обурило частину проукраїнської громадськості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!