Головна Новини Спорт бокс Названі місце і дата бою Дерев'янченко - Головкін за пояс IBF
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі місце і дата бою Дерев'янченко - Головкін за пояс IBF

Місце проведення бою - легендарна арені Madison Square Garden в Нью-Йорку

16 серпня 2019, 02:47 comments1997
Поділіться публікацією:
Названі місце і дата бою Дерев'янченко - Головкін за пояс IBF

Бій між Сергієм Дерев'янченко і Геннадієм Головкіним за титул чемпіона світу в середній вазі за версією IBF офіційно відбудеться 5 жовтня.

Про це інформує сторінка українського боксера в Instagram.

Місце проведення бою — легендарна арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.

Раніше поясом IBF в середній вазі володів Сауль "Канело" Альварес, але його позбавили титулу після невдалих переговорів про поєдинку проти українця.

Сторонам так і не вдалося домовитися з-за розбіжностей призовим — Дерев'янченко хотів 7 млн доларів, а йому пропонували тільки 5 млн.

Відзначимо, що в своєму останньому бою 14 квітня Дерев'янченко (13-1, 10 КО) одноголосним рішенням суддів здолав німця еквадорського походження Джека Кулкая (25-4, 13 КО) і став офіційним претендентом на чемпіонський пояс за версією IBF в середній вазі.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Головкіна буде накладено штраф, оскільки він не виконав умови організації. Таке рішення було прийнято у зв'язку з відмовою Головкіна дати письмову згоду на проведення поєдинку з обов'язковим претендентом на пояс IBF українцем Сергієм Дерев'янченко (12-0, 10 КО) до 3 серпня. Це було однією з умов, яку IBF поставила перед казахстанським боксером, коли дозволила йому провести бій проти американця Ванеса Мартіросяна (36-4-1, 21 КО) 5 травня. Титул IBF в середній вазі оголошений вакантним. Найближчим часом організація визначить двох провідних претендентів і зобов'яже їх провести переговори про бій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!