Головна Новини Спорт бокс Ентоні Джошуа: Леннокс Льюїс - клоун
commentss НОВИНИ Всі новини

Ентоні Джошуа: Леннокс Льюїс - клоун

Британський екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа висловив свою думку з приводу іншого видатного у минулому боксера

16 серпня 2019, 12:30 comments2930
Поділіться публікацією:
Ентоні Джошуа: Леннокс Льюїс - клоун

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа досить різко відреагував на критичні висловлювання свого співвітчизника, абсолютного чемпіона світу в цій вазі Леннокса Льюїса. Раніше, Джошуа вже відзначав, що в словах Льюїса про діючих боксерів занадто багато негативу, але тепер він висловився ще конкретніше. Про це повідомляє Sky Sports.

"Леннокс — клоун. Я не поважаю Леннокса", —сказав Джошуа у документальному фільмі AJ: The Untold Truth телеканалу Sky Sports, а на заперечення, що Льюїс залишив видатне спадщина відповів. — Ну і що? Я теж. Ми з Ленноксом різні. Моє спадщина — це розслабитися і насолоджуватися тим, як наступне покоління прокладає собі шлях до вершин, а не лізти в їхні справи. Просто цінувати те, чого це коштує — дістатися до вершини. Леннокс не такий. Ми з ним зроблені з різного тіста".

Льюїс у відповідь на це припустив, що ця історія про те, що він нібито заздрить Джошуа, спеціально роздута кимось із команди екс-чемпіона.

"Розчарований словами Джошуа, але я розумію, що ця історія з "заздрістю" була роздута після моєї критики їхніх переговорів з Уайлдером. Раптово я став хейтером. Подумайте, хто виграє від такої примітивної історії? Не Джошуа, і не я", — Льюїс написав у соцмережах.

Пізніше Льюїс поточнив, що якщо у Джошуа є якісь до нього питання він завжди може подзвонити йому.

"У Джошуа є мій номер, якщо він коли-небудь захоче уточнити, що йдеться в засобах масової інформації або показати мені, де я помиляюся в чомусь. Мої двері залишаються відкритими для нього, але просто знайте, що неповага не є відповіддю на його розчарування".

Джошуа також зізнався, що зараз він не думає про звання абсолютного чемпіона світу, а зосереджений на повернення своїх чемпіонських титулів в реванші з Енді Руїсом-молодшим.

"Я більше не думаю про це, — сказав Джошуа. — У мене було 22 бою, і говорили про те, що я можу стати абсолютним чемпіоном. Що б я робив після? Боксував з Отто Валлином? Думки про абсолютне чемпіонство як би говорили, що я вже в кінці свого шляху. Я став чемпіоном, двічі об'єднав титули, і зараз моя мета — стати дворазовим чемпіоном світу. Коли я її досягну, я можу задуматися про те, щоб стати абсолютним чемпіоном".

Як повідомляло видання "Коментарі", повторний поєдинок між Джошуа і Руїсом знаходиться під загрозою зриву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!