Головна Новини Спорт бокс Кемпбелл - про поєдинок з Ломаченко: Програють усі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кемпбелл - про поєдинок з Ломаченко: Програють усі

Британський претендент на титул Люк Кемпбелл вірить у можливість перемоги над українським чемпіоном Василем Ломаченком

16 серпня 2019, 16:28 comments2356
Поділіться публікацією:
Кемпбелл - про поєдинок з Ломаченко: Програють усі

Люк Кемпбелл, виступаючий в легкій дивізіоні, висловився про майбутнє титульному поєдинку з чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком

Британський проспект Люк Кемпбелл, виступаючий в легкій дивізіоні, висловився про майбутнє титульному поєдинку з чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком.

Суперник українця вважає, що цей бій є для нього чудовою можливістю зарекомендувати себе, як одного з кращих представників дивізіону.

"В той час, коли Ломаченко входив в топ-10 кращих боксерів незалежно від вагової категорії, мені доводилося залишатися в андеркарті і боротися за свою можливість", – наводить слова Кемпбелла Sky Sports.

Британець зазначає, що все коли-небудь програють і він упевнений у своїх силах.

"Він тричі бився у Великобританії, але саме мені довелося прагнути до бою з ним. Зрештою, все коли-небудь програють, чи не так? Рано чи пізно це трапляється. Я вірю, що поб'ю його. Впевнений, що за 19 років, які я вклав у цей вид спорту, мене досить дисциплінували".

Відзначимо, що бій Ломаченко — Кемпбелл відбудеться 31 серпня на лондонській арені О2. На кону бою крім поясів Василя буде також вакантний титул WBC.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ломаченко збирається поставити на місце Теофимо Лопеса і його батька, які заявляють, що легко розберуться з українським боксером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!