Головна Новини Спорт бокс Олександр Гвоздик не сумнівається, що стане об'єднаним чемпіоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Гвоздик не сумнівається, що стане об'єднаним чемпіоном

Український чемпіон обіцяє влаштувати незабутню виставу для своїх фанатів

18 серпня 2019, 13:20 comments2145
Поділіться публікацією:
Олександр Гвоздик не сумнівається, що стане об'єднаним чемпіоном

Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик прокоментував офіційне оголошення свого об'єднавчого бою проти росіянина Артура Бетербієва, якому належить пояс IBF. Про це інформує boxingscene.com.

"Моя перша мета полягала в завоюванні титулу чемпіона світу в напівважкій вазі. Тепер я хочу об'єднати пояси, і моя місія почнеться з Артура Бетербієва. Це буде захоплюючий бій, який принесе задоволення вболівальникам. Фанати просили влаштувати наш поєдинок, і ми це зробимо".

Українець впевнений у своїх силах і підкреслює, що в його кутку рингу буде знаходиться кращий тренер, під керівництвом якого він буде ставати тільки краще.

"Я знаю, що стану об'єднаним чемпіоном. В моєму кутку буде кращий тренер Тедді Атлас. Це наш третій спільний поєдинок, під керівництвом Атласу я буду ставати краще", — наводить слова Гвоздика boxingscene.com.

Раніше Олександр відзначився своїми висловлюваннями щодо політичної ситуації в Україні заявивши, що Росія не є країною-агресором щодо України. За що отримав критику в свою адресу від іншого іменитого спортсмена, тенісиста Сергія Стаховського.

Стаховський дав зрозуміти, що не поділяє позиції співвітчизника з багатьох політичних питань, зазначивши, що з такими громадянами, як Олександр, над Україною може нависнути загроза зникнення як самостійної держави.

"З такими громадянами незабаром Україна припинить існування", — написав Стаховський на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Як повідомляло видання "Коментарі", став відомий гонорар українського боксера в бою проти росіянина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!