Головна Новини Спорт бокс Російський боксер готовий стати першим суперником Усика у супертяжах
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський боксер готовий стати першим суперником Усика у супертяжах

Російський боксер, який виступає у суперважкій дивізіоні Андрій Федосов може зустрітися з Олександром Усиком

22 серпня 2019, 11:10 comments2338
Поділіться публікацією:
Російський боксер готовий стати першим суперником Усика у супертяжах

Російський суперважковаговик Андрій Федосов (31-3, 25 КО) погодився на бій проти колишнього абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО). Про це інформує Boxingscene.com.

Команда Федосова спочатку відмовилася від проведення бою проти Усика Усик міг дебютувати в суперважкій вазі боєм проти росіянина, бажаючи перед цим провести інший бій у жовтні, але тепер змінила своє рішення.

Бій між Олександром Усиком та Андрієм Федосовым може відбутися 12 жовтня в Чикаго, а його трансляція пройде в прямому ефірі на DAZN.

Федосов може стати третім суперником Усика з Росії. Раніше українець переміг Андрія Князева (16-7, 9 КО) та Мурата Гассієва (26-1, 19 КО).

Українець повинен був битися проти камерунця Карлоса Такама. Проте, у ЗМІ з'явилася інформація, що поєдинок під загрозою зриву. Ситуацію нібито змінило те, що Карлос Такам підписав контракт з промоутерською компанією Star Boxing.

Останній бій Олександр Усик провів у листопаді, нокаутувавши Тоні Белл. Після цього український боксер відмовився від усіх чемпіонських титулів.

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик повинен дебютувати 12 жовтня у новому дивізіоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!