Енді Руїс вибив собі підвищення гонорару за поєдинок проти Ентоні Джошуа

Сторони нарешті узгодили місце та дату проведення бою-реваншу Енді Руїса і Ентоні Джошуа

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс (33-1, 22 КО) дав свою згоду на проведення реваншу з Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) в Саудівський Аравії. Про це повідомляє американський спортивний канал ESPN.

За інформацією джерела, бій відбудеться 7 грудня на відкритому стадіоні в аравійському місті Дирия, при цьому сам стадіон поки ще знаходиться на етапі будівництва.

Представники Енді Руїса домоглися також отримання прав на трансляцію реваншу в Мексиці. Крім цього, вони зажадали у британської сторони істотного збільшення гонорару для Руїса, який спочатку становив 9 млн євро незалежно від результату бою.

Раніше Енді Руїс заявляв, що не має наміру битися з Ентоні Джошуа у Саудівській Аравії, а наполягав на проведенні бою на своїх умовах.

На початку червня Руїс сенсаційно переміг Джошуа нокаутом в сьомому раунді, внаслідок чого мексиканець став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Для Джошуа поразка від Руїса стала першою на професійному рингу.

Як повідомляло видання "Коментарі", мексиканський чемпіон Андрес Руїс розповів про свої мрії.