Головна Новини Спорт бокс Ломаченко здолав Кемпбелла і став чемпіоном світу за трьома версіями
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко здолав Кемпбелла і став чемпіоном світу за трьома версіями

У Лондоні завершився поєдинок між Василем Ломаченком та Люк Кемпбеллом, в якому українець зумів здобути перемогу і стати чемпіоном за трьома версіями

1 вересня 2019, 02:01 comments3353
Поділіться публікацією:
Ломаченко здолав Кемпбелла і став чемпіоном світу за трьома версіями

У Лондоні завершився вечір професійного боксу, головною подією якого стала титульна зустріч в легкій вазі між Василем Ломаченком та Люком Кемпбеллом.

Бій стратовал з розвідки, український чемпіон віддав ініціативу Кемпбеллу. Але вже з третього раунду Василь повністю заволодів ініціативою і записував собі в актив раунд за раундом. У п'ятому та сьомому раунді Ломаченко ледь не закінчив поєдинок достроково. У восьмій трихвилинці Василь перетворив поєдинок у одностороннє побиття, але Люк продовжував стояти і періодично намагався вступати в розміни.

Надалі Ломаченко продовжував контролювати хід поєдинку. В 11-му раунді він відправив суперника в нокдаун. На останній хвилині заключного раунду Василь був близький до дострокового успіху, але все ж Кемпбелл встояв.

За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу Ломаченко– 119:108, 118:109, 118:109. Таким чином, українець не тільки зберіг титули за версіями WBA Super і WBO, але і завоював пояс за версією WBC.

Варто відзначити, що напередодні цього протистояння відбувся бій Олександра Повєткіна проти Хьюї Ф'юрі.

Ця зустріч тривала всі 12 раундів і завершився перемогою росіянина. Одноголосним рішенням суддів перемога була присуджена Повєткіну тричі по 117:111.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ломаченко вважає, що цей поєдинок може стати для нього найважчим в кар'єрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!