Головна Новини Спорт бокс Повєткін солідарний з рішенням Усика не проводити бої проти росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Повєткін солідарний з рішенням Усика не проводити бої проти росіян

Днями Олександр Усик заявив, що не буде проводити поєдинки проти російських спортсменів з цим згоден його колега по цеху Олександр Повєткін

2 вересня 2019, 18:25 comments2370
Поділіться публікацією:
Повєткін солідарний з рішенням Усика не проводити бої проти росіян

Російський боксер Олександр Повєткін підтримав рішення українця Олександра Усика, який відмовився проводити поєдинок проти росіянина Андрія Федосова, "щоб протистояння не переходило в політичну площину". Про це він розповів в інтерв'ю російському агентству ТАСС.

Раніше Усик відмовився від бою з російським боксером.

Український боксер заявив, що між ним і російськими спортсменами немає особистої неприязні. "Не потрібно ніякого хайпу, мовляв, Усик відмовився боксувати з росіянином, він красень... Ніякий не красень, просто не хочу цього", — розповів 32-річний боксер.

Відповідаючи на питання, чи підтримує він рішення Усика, Повєткін сказав: “Красень. Молодець. Все одно в політику переведуть, тому, напевно, правильно зробив".

“Олександр — він хороший, сильний боксер. Я якось не замислювався щодо бою з ним. Принаймні у нас розмови ніколи не було, щоб провести бій", — додав він.

У послужному списку 39-річного Повєткіна 35 перемог (24 нокаутом) і дві поразки. В активі 32-річного Усика 16 перемог (12 нокаутом), жодної поразки.

Українець є переможцем першого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії, олімпійським чемпіоном 2012 року, був абсолютним чемпіоном світу у вазі до 90,71 кг, прийняв рішення перейти в суперважку категорію.

Як писав портал "Коментарі", український боксер отримав свого першого суперника в суперважкій вазі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!