Чемпіон світу в суперважкій вазі Енді Руїс не збирається віддавати свої пояси Ентоні Джошуа

Мексиканський чемпіон знає, що його суперник дуже хоче повернути собі титул, але він не збирається його віддавати

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс поділився думкою про майбутній реванш проти Ентоні Джошуа.

За словами мексиканця, він тяжко працює для того, щоб зберегти за собою всі чемпіонські пояси. Про це повідомляє видання Boxingscene.com

"Знаю, що Джошуа хоче повернути свої пояси, але вони мої. Я важко працюю, щоб зберегти їх за собою, а самовіддача протягом всього мого життя означає лише те, що 7 грудня я знову отримаю перемогу", — наводить слова Руїса Boxingscene.com.

Зазначимо, що промоутер Ентоні Джошуа Едді Хирн заявив, що його підопічний зможе піднятися до нових висот, якщо переможе в реванші свого кривдника Енді Руїса, але і мексиканець стане зіркою, якщо знову здобуде перемогу.

"Руїс веде себе, як справжній чемпіон. Якщо говорити про вантаж відповідальності, то я точно знаю, що Джошуа відчуває неймовірний голод. Розслабився чи Руїс після того, як заробив купу грошей у минулому бою? Подивимося в грудні. Якщо Руїс зможе перемогти вдруге, то це зробить його найбільшою зіркою боксу. Якщо ж переможе Джошуа, то, очевидно, зможе підняти свій і без того зоряний статус до нових висот".

Хирн також переконаний, що реванш Джошуа - Руїс - найважливіший поєдинок у світі.

"Зараз це найголовніший поєдинок у світі. Якщо перемогу здобудемо ми, то можна буде знову говорити про бій, який ми до цього обговорювали 18 місяців", - цитує Хірна BoxingScene.

Реванш між Енді Руїсом і Ентоні Джошуа пройде 7 грудня у Саудівській Аравії, і цей бій принесе мексиканцю 9 млн євро незалежно від результату.

На початку червня Руїс сенсаційно переміг Джошуа нокаутом в сьомому раунді, внаслідок чого мексиканець став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Для Джошуа поразка від Руїса стала першою на професійному ринзі.

Як повідомляло видання "Коментарі", між двома боксерами сталася дуель поглядів.