Батько Лопеса, який може стати потенційним суперником Ломаченко, продовжує робити зухвалі заяви

Щоб провести бій з українським чемпіоном, Лопесу належить перемогти американця Річарда Коммі

Батько американського боксера Теофимо Лопеса (14-0, 11 КО) поділився планами щодо майбутнього свого сина. Він заявив, що для початку Лопес переможе чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), після чого перейде в першу напівсередню вагу. Його слова передає американське видання ESPN.

"Для початку Теофимо скине Василя Ломаченка. А потім ми перейдемо в перший напівсередню вагу, де на той момент безперечним чемпіоном буде Реджіс Прогрейс, Джош Тейлор або Хосе Рамірес, і захопимо там владу. Через три бої Теофимо Лопес буде чемпіоном світу в двох вагових категоріях", — наводить слова батька Лопеса ESPN.

Але для початку Лопесу необхідно провести бій з володарем титулу за версією IBF у легкій вазі Річардом Коммі (28-2, 25 КО). Поєдинок між американцем і ганцем відбудеться 14 грудня.

У разі перемоги Лопес зможе зустрітися з Ломаченко в 2020 році.

У своєму останньому бою Лопес рішенням суддів переміг японця Масайоші Накатані (18-1, 12 КО) і став обов'язковим претендентом на титул IBF у легкій вазі.

Як повідомляло видання "Коментарі", промоутер Ломаченко назвав ім'я боксера, який може в майбутньому перемогти українця.