Головна Новини Спорт бокс Батько Лопеса, який може стати потенційним суперником Ломаченко, продовжує робити зухвалі заяви
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько Лопеса, який може стати потенційним суперником Ломаченко, продовжує робити зухвалі заяви

Щоб провести бій з українським чемпіоном, Лопесу належить перемогти американця Річарда Коммі

27 вересня 2019, 09:30 comments1967
Поділіться публікацією:
Батько Лопеса, який може стати потенційним суперником Ломаченко, продовжує робити зухвалі заяви

Батько американського боксера Теофимо Лопеса (14-0, 11 КО) поділився планами щодо майбутнього свого сина. Він заявив, що для початку Лопес переможе чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), після чого перейде в першу напівсередню вагу. Його слова передає американське видання ESPN.

"Для початку Теофимо скине Василя Ломаченка. А потім ми перейдемо в перший напівсередню вагу, де на той момент безперечним чемпіоном буде Реджіс Прогрейс, Джош Тейлор або Хосе Рамірес, і захопимо там владу. Через три бої Теофимо Лопес буде чемпіоном світу в двох вагових категоріях", — наводить слова батька Лопеса ESPN.

Але для початку Лопесу необхідно провести бій з володарем титулу за версією IBF у легкій вазі Річардом Коммі (28-2, 25 КО). Поєдинок між американцем і ганцем відбудеться 14 грудня.

У разі перемоги Лопес зможе зустрітися з Ломаченко в 2020 році.

У своєму останньому бою Лопес рішенням суддів переміг японця Масайоші Накатані (18-1, 12 КО) і став обов'язковим претендентом на титул IBF у легкій вазі.

Як повідомляло видання "Коментарі", промоутер Ломаченко назвав ім'я боксера, який може в майбутньому перемогти українця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!