Головна Новини Спорт бокс Документальний фільм про батька Василя Ломаченка продемонструють на кінофестивалі в Мілані
commentss НОВИНИ Всі новини

Документальний фільм про батька Василя Ломаченка продемонструють на кінофестивалі в Мілані

Незабаром відбудеться прем'єра документального фільму про Анатолія Ломаченка - батька і тренера великого українського чемпіона Василя Ломаченка

7 жовтня 2019, 19:15 comments2732
Поділіться публікацією:








Документальний фільм про батька Василя Ломаченка продемонструють на кінофестивалі в Мілані

На фінальній стадії перебуває процес створення документального фільму про Анатолія Ломаченка батько і тренер дворазового олімпійського чемпіона та чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA, WBC і WBO Василя Ломаченка.

Режисером фільму "Папаченко" є Сергій Долбілов. За його словами, фільм буде готовий в лютому 2020 року. Тоді його покажуть на Міланському фестивалі спортивних фільмів.

"Прем'єрний показ буде пізніше. Я обов'язково зроблю анонс", – запевнив режисер кінострічки Сергій Долбілов.

Короткий опис про фільм "Анатолій Ломаченко – Папаченко":

У фільмі про Анатолія Ломаченка розповідає як його син Василь, так і Олександр Усик, який теж у нього тренувався. Сам Сергій Долбілов свого часу знімав документальні фільми про братів Кличка та Олександра Усике.

Анатолій Ломаченко – Папаченко Анатолій Ломаченко – тренер по боксу. Тренує в Білгород-Дністровському. Грав провідну роль у підготовці національної збірної України з боксу. Зокрема, готував збірну до Чемпіонату світу з боксу 2011 року, де Україна завоювала першість, і до Олімпійських ігор 2012 року, де збірна зайняла друге місце. За це був нагороджений званнями Кавалер ордена "За заслуги" III і II ступенів.

У 2016 році визнаний кращим тренером світу за версією боксерського порталу SecondsOut. У 2017 – за версією Американської асоціації журналістів, які пишуть про бокс. У 2018 – тренер року за версією журналу The Ring.

У 2018 році Анатолій Ломаченко взяв участь у підготовці Олександра Усика до бою з Муратом Гассиевым, в результаті якого боксер став абсолютним чемпіоном у своїй ваговій категорії.

Як повідомляло видання "Коментарі", американський боксер кинув виклик Ломаченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!