Головна Новини Спорт бокс Опонент Усика попався на допінгу
commentss НОВИНИ Всі новини

Опонент Усика попався на допінгу

Команда українського боксера знаходиться у пошуках нового суперника

8 жовтня 2019, 11:25 comments2504
Поділіться публікацією:
Опонент Усика попався на допінгу

Промоутер Едді Хирн повідомив, що Тайрон Спонг (13-0, 12 КО), суперник українського супертяжа Олександра Усика (16-0-0, 12 КО), провалив допінг-тест. Бій українця з представником Нідерландів був запланований на 12 жовтня в Чикаго на Уинтраст-арені. Про це стало відомо завдяки аккаунту Едді Хірна в Twitter.

"З нами зв'язався VADA і повідомило, що результати допінг-проби Тайрона Спонга погані. Вони відправлені в атлетичну комісію штату Іллінойс. Додаткова інформація буде опублікована пізніше. У нас є запасні суперники", — розповів промоутер в Twitter.

Нагадаємо, що суперником Усика в дебютному бою в суперважкій дивізіоні міг стати Карлос Такам, але поєдинок був зірваний через зміни камерунцем промоутерської компанії. Серед потенційних претендентів на поєдинок з Олександром також називалися Брайант Дженінгс і Андрій Федосов, від бою з останнім українець вже встиг відмовитися.

В останньому бою Усик переміг нокаутом Тоні Белл (30-3, 20 КО) в листопаді минулого року і захистив свої титули в крузервейте (перша важка вага — прим.). Однак українець залишився без чемпіонських поясів через переведення у надважку вагу.

У червні Всесвітня боксерська організація (WBO) призначила Усика обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу у суперважкій вазі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Олександр Усик вже прибув до Чикаго.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!