Головна Новини Спорт бокс Усик вважає найбільш простим суперником для себе Вайлдера
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик вважає найбільш простим суперником для себе Вайлдера

Цієї ночі колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик дебютує в суперважкій вазі

12 жовтня 2019, 13:10 comments1923
Поділіться публікацією:
Усик вважає найбільш простим суперником для себе Вайлдера

Український важковаговик Олександр Усик заявив, що чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер представляє для нього найменшу загрозу в найсильнішому боксерському дивізіоні.

"Найважче було би битися з Ф'юрі. А Уайлдер — найпростіший суперник. Я просто хочу вийти з ним на ринг, у нього пояс", — передає слова Олександра портал Boxing Scene.

У ніч на неділю, 13 жовтня, Усик дебютує в суперважкій вазі поєдинком проти 38-річного американця Чазза Візерспуна. Початок трансляції на телеканалі "Інтер" заплановано на 4:30 за київським часом.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі Усик повинен був дебютувати в супертяжах з поєдинку проти Карлоса Такама, але бій був спочатку перенесений через травму українця, а пізніше скасований через зміну камерунцем промоутерської кампанії.

Після чого майбутнім опонентом Усика став голландець Тайрон Спонг, який провалив допінг-тест напередодні поєдинку. Візерспун був обраний в якості екстреної заміни.

Як повідомляло видання "Коментарі", один з промоутерів Усика заявив, що в наступному поєдинку українець може поборотися за титул.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!