Головна Новини Спорт бокс Ломаченко буде почесним послом Олімпійських ігор 2020 року в Токіо
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко буде почесним послом Олімпійських ігор 2020 року в Токіо

Український чемпіон Василь Ломаченко увійшов до числа десяти представників Міжнародного Олімпійського комітету (МОК) від боксу

31 жовтня 2019, 14:50 comments1623
Поділіться публікацією:
Ломаченко буде почесним послом Олімпійських ігор 2020 року в Токіо

Чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBC, WBO і WBA Василь Ломаченко стане почесним послом Олімпіади-2020 в Токіо. Про це інформує insidethegames.biz.

Українець увійшов в цільову групу Міжнародного олімпійського комітету, яка буде займатися організацією кваліфікаційних боксерських турнірів на Олімпійських іграх і безпосередньо самих боксерських змагань в Токіо.

Крім Ломаченко, увійшли в групу нігерієць Лукмо Лаваль, марокканка Хадіджа Марді, француженка Сара Орамун, представниця Індії Мері Ком, китаєць Ху Цзяньгуан, кубинець Хуліо Сезар ла Круз, американка Мікаела Майєр, новозеландець Девід Ньйика і австралійка Шеллі Уоттс.

Посли від боксу були обрані в результаті голосування, яке проводилося Національними Олімпійськими комітетами, а також національними федераціями.

Ломаченко — дворазовий Олімпійський чемпіон з боксу. Українець виграв золото Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні і 2012 року в Лондоні.

Нагадаємо, що 31 серпня Ломаченко завоював третій титул за версією WBC в легкій вазі, здолавши британського боксера Люка Кемпбелла. Поєдинок тривав усі 12 раундів за його підсумками, всі судді віддали перемогу Ломаченко– 119:108, 118:109, 118:109.

Як писав портал "Коментарі", батько американського боксера запевняє, що його син Теофимо Лопес відправить Ломаченко на пенсію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!