Головна Новини Спорт бокс Мексиканець Альварес нокаутував росіянина Ковальова і здійснив історичне досягнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Мексиканець Альварес нокаутував росіянина Ковальова і здійснив історичне досягнення

Сауль Альварес триумфовал в поєдинку проти Сергія Ковальова і завоював титул в напівважкій вазі

3 листопада 2019, 11:20 comments6257
Поділіться публікацією:
Мексиканець Альварес нокаутував росіянина Ковальова і здійснив історичне досягнення

Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО) нокаутував росіянина Сергія Ковальова (34-4-1, 29 КО) в 11-му раунді і став чемпіоном світу у напівважкій вазі за версією WBO.

Перший раунд бою пройшов досить спокійно, надалі ж більш молодий і рухливий Альварес діяв активніше, різноманітно намагаючись розбити захист Ковальова. Росіянин за рахунок значних габаритів успішно працював джебами і тримав Канело на дистанції.

Мексиканець переконливо діяв до восьмого раунду, але потім росіянину вдалося провести хороший трихвилинний відрізок, в якому він мав перевагу.

У десятому раунді Канело провів потужний прямий удар по голові Ковальова, проте 36-річний росіянин витримав цей натиск опонента.

Втім, усю дистанцію поєдинку Ковальову не вдалося вистояти. В 11-му раунді Альварес провів комбінацію з нищівних бічних ударів, відправивши російського боксера в нокаут.

Таким чином, Сауль Альварес виграв титул за версією WBO в напівважкій вазі і став чемпіоном світу у чотирьох вагових категоріях.

Варто відзначити, що Канело (прізвисько Сауля Альвареса в перекладі з іспанської "рудий" — прим.) став другим боксером в історії спорту, хто володіє поясами у трьох дивізіонах одночасно. До речі, першим боксером, хто володів поясами у трьох дивізіонах був Генрі Армстронг, який домігся такого досягнення ще в 1938 році.

Перемігши Сергія Ковальова Сауль, здобув 53-ю вікторію (35 — нокаутом).

Як повідомляло видання "Коментарі", представник Сауля Альвареса повідав, що мексиканець зробив розумний вибір на користь Сергія Ковальова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!