Головна Новини Спорт бокс Ломаченко — чемпіон протягом 5 років і 4 місяців. Це найкращий результат серед діючих чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко — чемпіон протягом 5 років і 4 місяців. Це найкращий результат серед діючих чемпіонів

Український боксер не програвав починаючи з червня 2014 року

5 листопада 2019, 19:47 comments2281
Поділіться публікацією:
Ломаченко — чемпіон протягом 5 років і 4 місяців. Це найкращий результат серед діючих чемпіонів

Чинний чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко утримує статус чемпіона протягом 5 років і 4 місяців, що є кращим результатом серед діючих чемпіонів. Інформує британський таблоїд The Sun.

Українець очолив рейтинг, наведений виданням The Sun. Він є чемпіоном з червня 2014 року, коли виграв титул WBO в напівлегкій вазі в поєдинку з американцем Гері Расселлом-молодшим. З тих пір Василь піднявся у ваговій категорії і на сьогоднішній день утримує три титули в легкій вазі.

Другий найкращий результат рейтингу показав таїландський боксер Ванхенг Менайотин, що утримує чемпіонство в мінімальній вазі протягом 4 років і 11 місяців і має вражаючий рекорд 54-0.

Трійку замикає чемпіон світу серед супертяжів Деонтей Вайлдер, який не поступається чемпіонство протягом 4 років і 9 місяців.

У кінці серпня Ломаченко виграв третій пояс у легкій вазі після перемоги над британцем Люком Кемпбеллом. Для звання абсолютного чемпіона світу Василя не вистачає титулу IBF, який чинний чемпіон Річард Коммі буде захищати в грудні в бою з Теофимо Лопесом.

Vq9GU4ExnxYm6W8xcLFDfbQ1M.jpg

Як писав портал "Коментарі", Василь Ломаченко стане почесним послом Олімпійських ігор 2020 року в Токіо (Японія).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!