Мексиканський чемпіон Сауль "Канело" Альварес може знову зустрітися з Головкіним

Промоутер Едді Хирн, який представляє інтереси Сауля Альвареса назвав можливих претендентів на найближчий поєдинок

Промоутер чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях Сауля Альвареса (53-1-2, 36 КО) Едді Хирн назвав потенційних суперників мексиканця в наступних боях. Про це стало відомо завдяки YouTube-каналу Fight TV Hub.

"У нас є п'ять суперників для Альвареса: Головкін, Біллі Джо Сондерс, Андраде, Бивол і Каллум Сміт. Саулю необхідно провести наступний бій проти Головкіна — це буде цікаво всім фанатам. Але вирішувати, звичайно, буде він сам, Альварес — лідер рейтингу pound-for-pound", — заявив Хирн в інтерв'ю YouTube-каналу Fight TV Hub.

В останньому бою Альварес в 11-му раунді нокаутував росіянина Сергія Ковальова (34-4-1, 29 КО) і став чемпіоном світу у напівважкій вазі.

З Геннадієм Головкіним (40-1-1, 35 КО) Канело зустрічався двічі — у першому поєдинку була зафіксована нічия, в другому мексиканець переміг розділеним рішенням суддів.

Один з можливих кандидатів на бій проти "Канело" (прізвисько Сауля Альвареса в перекладі з іспанської – "рудий") чемпіон світу у другій середній вазі за версією WBO Біллі Джо Сондерс (28-0, 13 KO) висловив бажання провести бій з чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях Саулем Альваресом (53-1-2, 36 КО).

"Люди продовжують стверджувати, що Альварес кращий. Мейвезер був першим і єдиним, хто перемагав Сауля. Можу стати другим. Можу піднятися в напівважку вагу, щоб стати претендентом на бій з Альваресом. Або він буде битися зі мною, або залишить пояс вакантним", — наводить слова Сондерса Sky Sports.

Наступний бій Сондерс проведе 9 листопада в Лос-Анджелесі. Його суперником буде аргентинець Марсело Естебан Косерес (28-0-1, 15 KO).

У своєму останньому бою Сауль Альварес в 11-му раунді нокаутував росіянина Сергія Ковальова (34-4-1, 29 КО) і став чемпіоном світу у напівважкій вазі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Сауль Альварес нокаутував росіянина Сергія Ковальова і встановив історичне досягнення.