Головна Новини Спорт бокс Колишній чемпіон світу з боксу Девід Хей хоче підготувати бій Усика проти Чісори
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній чемпіон світу з боксу Девід Хей хоче підготувати бій Усика проти Чісори

Британець Девід Хей збирається організувати Дереку Чісорі поєдинок з Олександром Усиком

7 листопада 2019, 19:19 comments2431
Поділіться публікацією:
Колишній чемпіон світу з боксу Девід Хей хоче підготувати бій Усика проти Чісори

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Девід Хей, який нині є менеджером британського супертяжа Дерека Чісори, в черговий раз заявив про бажання організувати поєдинок свого підопічного проти екс-абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усіка в рамках хэвивейта (суперважка вага).

"Представники Усика виходили на зв'язок з Едді Хирном і говорили, що вони зацікавлені в цьому поєдинку. WBO влаштовує конвенцію в Токіо, на якій я буду просувати бій Дерека Чісори проти Усика. WBO хоче влаштовувати поєдинки яскравих боксерів, тому для них є сенс санкціонувати бій Усик – Чісора", — говорить британець.

Хей сподівається, що Всесвітня боксерська організація (WBO) на майбутній конвенції в Токіо санкціонує бій Усик — Чісора за чемпіонство WBO в надважкій вазі, якими володіє Енді Руїс.

"Я відчуваю, що WBO зробить свій титул вакантним, оскільки Усик — серйозний хлопець. Я думаю, що Джошуа (Хей думає, що Джошуа виграє Руїса в реванші — прим. ред.) швидше вибере обов'язковий захист поясу IBF більш великого Пулєва, ніж Усика", — зазначає екс-чемпіон світу.

Девід Хей зізнається, що завжди мріяв про те, щоб привести свого підопічного до чемпіонського титулу.

"Я завжди мріяв про те, щоб мій боксер став чемпіоном світу в суперважкій вазі. Я й сам був чемпіоном. Вірю, що зможу досягти цієї мети", — наводить слова менеджера Sky Sports.

Нагадаємо, що раніше промоутер Едді Хирн заявив про бажання організувати бій Усика проти Чісори після перемоги британця над Девідом Прайсом.

Як повідомляло видання "Коментарі", представник Олександра Усика розповів про можливість проведення протистояння Усик – Чикора в наступному році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!