Головна Новини Спорт футбол Суркіс: Це провал всієї клубної системи від мене до спортивного директора
commentss НОВИНИ Всі новини

Суркіс: Це провал всієї клубної системи від мене до спортивного директора

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс висловився з приводу вильоту команди з Ліги чемпіонів і поділився очікуваннями від нового тренерського штабу

16 серпня 2019, 18:30 comments2430
Поділіться публікацією:
Суркіс: Це провал всієї клубної системи від мене до спортивного директора

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вперше прокоментував виліт київського клубу з Ліги чемпіонів. Суркіс звільнив Олександра Хацкевича з поста головного тренера "біло-синіх" і призначив Олексія Михайличенка.

Президент "Динамо" зробив свою заяву під час подання Олексія Михайличенка київській команді на клубній базі в Конча-Заспі.

"Це провал всієї клубної системи від мене до спортивного директора. Щось було зроблено не так. Може, тренувальний процес був не такий, може комплектація була недостатня. Я у Михайличенка запитав, яким він бачить майбутнє "Динамо". Ми поговорили про позитивних і негативних моментах. Я б хотів, щоб він їх швидше виправив. Він їх бачить, і я розумію, як він хоче їх виправити".

Президент київського клубу шкодує про те, що в 2004 році прийняв рішення звільнити Олексія Михайличенка з поста головного тренера. Ігор Суркіс вважає, що новопризначений на посаду головного тренера Олексій Олександрович зуміє скористатися наданою йому довірою.

"Скільки разів я звільняв тренерів, але у мене було тільки одне неприємне враження. Тоді, коли після "Трабзонспора" я прибрав Михайличенко. Якщо взяти мою логіку, філософію: Хацкевич майже нічого не виграв, хоча провів три сезони. А Михайличенко виграв два чемпіонати поспіль, і програв "Трабзонспору"... Може, я був молодим, гарячим. Тому я вважаю, що якщо йому дадуть ще один шанс, то він зможе ним скористатися", – цитує Суркіса Footballhub.

Крім того, президент "Динамо" заявив, що клуб виставить на трансфер футболістів, які втратили мотивацію. Їх продадуть влітку або взимку.

На тренувальній базі "Динамо" в Конча-Заспі також були представлені помічники нового головного тренера.

У штаб Михайличенко увійшли колишні футболісти "Динамо" Вадим Євтушенко, Сергій Федоров та Михайло Михайлов (тренер воротарів), який працював у тренерському штабі Олександра Хацкевича. Також може бути залучений до роботи з першою командою Олег Гусєв.

Також стало відомо, що контракт з Олексієм Михайличенко розрахований на три роки.

Як повідомляло видання "Коментарі", весь тренерський штаб на чолі з Олександром Хацкевичем був відправлений у відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!