Головна Новини Спорт футбол Данський футболіст "Динамо" знову не зможе грати
commentss НОВИНИ Всі новини

Данський футболіст "Динамо" знову не зможе грати

Міккель Дуэлунд не зможе допомогти команді найближчим часом, оскільки йому буде потрібне хірургічне втручання

20 серпня 2019, 12:30 comments1005
Поділіться публікацією:
Данський футболіст "Динамо" знову не зможе грати

Півзахисник "Динамо" Міккель Дуэлунд вибув на тривалий термін з-за проблем зі здоров'ям. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу, данський футболіст відчуває проблеми з ногою і буде змушений перенести операцію.

"Моя нога зараз не в ідеальному стані. Мені потрібна операція. Без футболу буду ще 5-6 тижнів. По правді кажучи, дуже втомився від цього. Я дуже засмучений, тому що навіть не тренуюся з командою. Шкода, що не можу допомогти "Динамо". Вже хочу показати свої здібності новому тренерському штабу".

Данець підкреслив, що йому все подобається в Києві і він відчуває себе як вдома в Україні, але на нього дуже психологічно тисне той факт, що він не може грати.

"Психологічно важко стільки не грати. Вже чекаю закінчення цього періоду. Мені подобається Київ. Навіть коли їду в Данію, відчуваю, що мій будинок – це Київ. Відчуваю себе частиною українського суспільства", – розповів Дуэлунд.

Також Дуэлунд повідав про те, як відреагували у колективі на зміну тренерського штабу киян.

"Ми починаємо все з початку. Можу сказати, що багатьом футболістам "Динамо" подобався Олександр Хацкевич. Але іноді потрібно щось змінити, щоб досягти результатів. Ми повинні виграти чемпіонат, добре виступити в Лізі Європи. Потрібен час на те, щоб на 100% розуміти вимоги і футбольну філософію нового тренера. Настрій в команді хороший і ми готові далі боротися за перемоги".

Дуэлунд приєднався до "Динамо" в серпні 2018-го Мидтьюлланна. У минулому сезоні 22-річний гравець провів 20 поєдинків у футболці "біло-синіх", відзначившись одним результативним ударом і трьома результативними передачами.

Як повідомляло видання "Коментарі", Олександр Хацкевич і весь його тренерський штаб був відправлений у відставку у зв'язку з незадовільними результатами команди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!