Головна Новини Спорт футбол Ребров про відставку Хацкевича: Справа не в тренері, а в бюджеті клубу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ребров про відставку Хацкевича: Справа не в тренері, а в бюджеті клубу

Сергій Ребров прокоментував останні зміни у київській команді

20 серпня 2019, 18:40 comments2636
Поділіться публікацією:
Ребров про відставку Хацкевича: Справа не в тренері, а в бюджеті клубу

Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров прокоментував своє рішення залишити посаду наставника київського "Динамо" в 2017 році.

Місце легендарного екс-нападника киян біля керма команди зайняв Олександр Хацкевич, якого на минулому тижні замінив Олексій Михайличенко.

"Шкодую, що залишив "Динамо"? Немає. Не думаю, що це було неправильним рішенням. Я й раніше багаторазово говорив: дуже люблю київське "Динамо", віддав цій команді багато років свого життя, вона у мене в серці. І, звичайно, знаю як вимоги динамівських уболівальників, так і вимоги, що пред'являються до результатів команди", — розповів Ребров порталу Dynamo.kiev.ua.

Наставник зазначає, що поточного бюджету команди недостатньо для якісної комплектації команди. І потрібно адекватно дивитися на речі.

"Переконаний, що всі вболівальники "Динамо" чекають від команди як реальної боротьби з "Шахтарем" за золоті медалі, так і виходу команди у груповий турнір Ліги чемпіонів. Але при тому бюджеті, який зараз є, це зробити вкрай складно. Може, і неможливо. Тому треба тверезо оцінювати ситуацію з комплектацією команди і не вимагати від головного тренера команди чогось, відірване від цієї ситуації, відірване від реальності".

Сергій Станіславович уточнив, що з тим підбором гравців неможливо було виконати поставлені завдання.

"На той момент я не бачив, що з наявними підбором гравців можна задовольнити ці вимоги, що ми готові боротися за чемпіонство, що ми готові боротися за вихід в груповий етап Ліги чемпіонів. І за час, що минув з тих пір час — це думка я не змінив".

За час роботи в "Динамо" Ребров двічі приводив команду до золотих медалей чемпіонату України і такій же кількості національних Кубків, а також виводив киян в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Під керівництвом Хацкевича столичний клуб жодного разу не подолав кваліфікацію найпрестижнішого європейського турніру і не ставав чемпіоном країни.

У суботу, 24 серпня, "Динамо" проведе перший матч після призначення Михайличенка, в якому суперником віце-чемпіона України стане донецький "Олімпік".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!