Головна Новини Спорт футбол Неймар незабаром може знову одягнути футболку "Барселони"
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймар незабаром може знову одягнути футболку "Барселони"

Каталонська "Барселона" знаходиться на завершальній стадії переговорів з "ПСЖ" з приводу трансферу Неймара

21 серпня 2019, 11:50 comments2358
Поділіться публікацією:
Неймар незабаром може знову одягнути футболку "Барселони"

"Барселона" просунулася у переговорах з "ПСЖ" по Неймару і може найближчим часом завершити перехід нападника. Про це повідомляє радіостанція RAC1.

За інформацією джерела, каталонці вже приготували ролик за участю бразильця для презентації. Крім того, "синьо-гранатові" замовили у Nike додаткову партію футболок для продажу після переходу форварда.

Нагадаємо, Неймар перейшов в "ПСЖ" з "Барселони" влітку 2017-го за 222 млн євро. У новому сезоні 27-річний гравець ще не виходив на поле у складі парижан.

У минулому сезоні бразильський нападник провів лише 28 матчів у всіх турнірах, відзначившись 23 голами і здійснив 13 результативних передач.

Раніше стало відомо, що "Барселона" хоче орендувати Неймара з правом викупу. За даними Sky Sports каталонці хочуть спробувати орендувати бразильського форварда на один сезон з можливістю подальшого викупу.

Також про можливий перехід гравця висловився головний тренер парижан Томас Тухель, заявивши, що клубу необхідно шукати заміну нападнику.

"Ми не можемо відпустити Неймара, не замінивши його. Якщо ми залишимо Неймара, то у нас буде гравець, який самотужки може вирішити долю матчу, що інколи вкрай необхідно", — наводить слова головного тренера парижан Marca.

Як повідомляло видання "Коментарі", мадридський "Реал" вважає себе головним претендентом на підписання Неймара.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!