Роналду: Воротарі і захисники не можуть коштувати по 70-80 млн євро

Лідер туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду поділився своєю думкою щодо сучасних цін на трансферному ринку

Роналду не так давно звинуватили в зґвалтуванні, але пізніше португалець був виправданий, а справу закрито. Тим не менш, ця історія, безсумнівно, вдарила по його репутації. Його слова наводить видання Football Italia.

"Минулий рік — мабуть, найскладніший, але не в професійному плані. Коли хтось ставить під сумнів твою чесність, це дуже складно, адже у мене велика сім'я, дівчина, четверо дітей. А старший дев'ятирічний уже багато розуміє. Нашій сім'ї довелося дуже непросто. На щастя, вже довели, що я не винен", — сказав Роналду.

Португальська суперзірка не розуміє яким чином формуються ціни на трансферному ринку. Кріштіану явно не по душі приклади Вірджіла Ван Дейка, Гаррі Магуайра або Алиссона Бекера, які переходили в клуби за величезні гроші.

"Важко сказати, скільки я зараз стою. Сьогодні будь-який гравець вже коштує 100 млн євро. Жоау Фелиш — особливий випадок, але, якщо говорити про захисників і воротарів, яких продають по 70-80 млн... Я з цим не згоден, але такий ринок. Я як і раніше мотивований і хочу виграти з Ювентусом всі трофеї, включаючи Лігу чемпіонів".

Як повідомляло видання "Коментарі", Роналду заявив, що вже через рік він може повісити бутси на цвях.