Головна Новини Спорт футбол Керівництво "Реала" знаходиться в Парижі і веде переговори по Неймару
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівництво "Реала" знаходиться в Парижі і веде переговори по Неймару

Мадридський клуб не збирається здаватися у боротьбі за Неймара

22 серпня 2019, 16:40 comments1799
Поділіться публікацією:
Керівництво "Реала" знаходиться в Парижі і веде переговори по Неймару

"Реал" продовжує переговори з "ПСЖ" про трансфер нападника парижан Неймара. Про це повідомляє Marca. Представник Бланкос вже прибув у Париж і провів зустріч з офіційними особами французького колективу.

За інформацією джерела, "Реал" зберігає віру в перехід бразильця. Посприяти трансферу Неймара можуть і погані відносини між "ПСЖ" та "Барселоною". Каталонці також намагаються підписати нападника, не переговори з парижанами поки складаються невдало.

Раніше повідомлялося, що "ПСЖ" відмовився від пропозиції "Реала" по Неймару, яке включало в себе 100 мільйонів євро, двох півзахисників Гарета Бейла і Хамеса Родрігеса, а також воротаря Кейлора Наваса.

Сам Неймар не хоче залишатися в Парижі, про що раніше повідомив президенту "ПСЖ" Насеру Ель-Хелаифи. Нападник виявляв бажання повернутися в "Барселону".

Догляду Неймара також хочуть і вболівальники парижан. Заради свого переходу бразилець ймовірно готовий поступитися 15 млн євро своєї зарплати. У поточному сезоні Неймар не потрапив в заявку ні на один з трьох офіційних поєдинків "ПСЖ".

У минулому сезоні 27-річний Неймар взяв участь лише в 28 матчах парижан у всіх турнірах, в яких відзначився 23 голами і здійснив 13 результативних передач.

"ПСЖ" після двох стартових турів Ліги 1 займає 8-ю позицію в Лізі 1, наступний поєдинок команда Томаса Тухеля проведе 25 серпня вдома проти "Тулузи".

"Реал" виграв у поєдинку першого туру Ла Ліги проти "Сельти" (3:1). Наступний матч "бланкос" (у перекладі з іспанського "білі") проведуть у суботу, 24 серпня, на домашньому полі проти "Вальядоліда".

Як писав портал "Коментарі", клуб зі столиці Іспанії вже робив пропозицію по бразильцеві, але парижани відмовили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!