Головна Новини Спорт футбол "Барселона" відмовила "Інтеру" у оренді Відаля
commentss НОВИНИ Всі новини

"Барселона" відмовила "Інтеру" у оренді Відаля

Чилійського півзахисника дуже хоче бачити в своїй команді головний тренер "Інтера" Антоніо Конте

23 серпня 2019, 11:05 comments1860
Поділіться публікацією:
"Барселона" відмовила "Інтеру" у оренді Відаля

"Барселона" відмовилася відпускати в оренду у "Інтера" півзахисника Артуро Відаля. Про це інформує видання Mundo Deportivo.

Раніше стало відомо, що новий головний тренер "Інтера" Антоніо Конте попросив керівництво "Інтера" придбати у "Барселони" Відаля, оскільки бачить в його особі заміну для півзахисника Раджі Наингголана, який пішов з "Інтера" в оренду в "Кальярі".

Антоніо Конте небезуспішно працював з Артуро Відалем під час спільної роботи в "Ювентусі" — тоді чилієць був беззаперечним гравцем стартового складу туринців.

Відаль перебрався в "Барселону" лише влітку 2018 року, перейшовши з "Баварії". У всіх турнірах в минулому сезоні Артуро відіграв за "Барселону" 52 поєдинки, в яких відзначився трьома голами і зробив сім результативних передач. А ось стартовий матч нового сезону проти "Атлетика" (0:1) чилійський півзахисник пропустив.

У це міжсезоння "Інтер" оголосив про підписання екс-захисника "Атлетіко" Дієго Годіна, захисника "Герти" Валентино Лазаро, викупив у "Сассуоло" вінгера Матео Политано, а також підписав півзахисника "Кальярі" Ніколу Бареллу. Головним же трансфером "Інтера" став нападник "МЮ" Ромелу Лукаку — за форварда бельгійського було заплачено близько 80 млн євро.

Також "Інтер" зацікавлений в оренді ще одного чилійця — нападника "МЮ" Алексіса Санчеса, який в разі переходу в стан "нерадзуррі" піде на істотне зниження заробітної плати.

Новий сезон "Інтер" відкриє 25 серпня, коли в стартовому турі Серії А вдома прийматиме "Лечче", за який виступає український півзахисник Євген Шахов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!